Leren

Om af en toe up to date te blijven is het natuurlijk belangrijk om veel op te zoeken omtrent foodstyling tips en daar hoort dan ook een gepaste workshop bij. Ik was hier al heel lang naar op zoek maar in Limburg is geen workshop of cursus te vinden.

Zodoende besloot ik om deze workshop te volgen bij Lucie.

Zaterdag 6 oktober was het dan zover, ik reisde samen met nog een aantal foodbloggers af naar Breukelen.

We arriveerden bij Bourgondie kookschool waar we begonnen met theorieles over styling en tips voor fotografie van eten. Na een paar uur volgde er een heerlijke lunch waarna we naar Lucie's huis vertrokken om alles in praktijk te brengen.

Lucie had voor eten en ingrediënten gezorgd en we mochten onze eigen set opbouwen voor een mooie foto. Natuurlijk fotografeerden we niet alleen onze eigen set maar ook die van elkaar.

Hieronder deel ik dan ook de foto's die ik het mooist vond en ik bewerkt heb in Lightroom.

Eigen set

Eigen set

Eigen set

Gezamenlijke set

Gezamenlijke set