Speedlite

Wat een heerlijke zondag is het vandaag. Terwijl er een heerlijke cake in de oven staat, bewerk ik in de tussentijd foto's na die ik afgelopen week gemaakt heb met mijn nieuwe Speedlite. Al enige tijd wou ik deze aanschaffen maar ik wist niet goed welke en hoe ik ermee om moest gaan. Uiteindelijk heb ik toch de knoop doorgehakt en er eentje aangeschaft. Waarom? Als ik foto's maak in een donkere ruimte waar weinig tot geen daglicht aanwezig is, vind ik het fijner om een lamp bij me te hebben. Ik was al voorzien van een daglichtlamp, die ook ontzettend fijn werkt. Er is alleen 1 maar.. Voor de daglichtlamp heb ik altijd een stopcontact nodig en mijn speedlite werkt op accu. Tot nu toe (na wat oefenen), ben ik super enthousiast over deze reportageflitser. Binnenkort ga ik ook nog een workshop flitsen volgen zodat ik er steeds beter mee leer omgaan. Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte!

Godox Speedlite V1 Fujifilm X-Pro Trigger Accessories Kit

Archief
Zoeken op tags